2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

Kétnapos ülés kezdődött a parlamentben - ÉLŐ

Kétnapos ülésbe kezdett kedden a parlament, napirend előtt felszólal az ukrán nemzetiségi szószóló.

  • Kétnapos ülés kezdődött a parlamentben - ÉLŐ

Plenáris ülésekkel folytatja munkáját az Országgyűlés ma és holnap. A politikai viták mellett fontos szerepet kaphat az, hogy benyújtják a 2023-as költségvetést a parlamentnek, miután a kormány Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével háromnapos, kihelyezett ülést tartott Sopronban, ahol elfogadták az extraprofit-adó kivetéséről szóló rendelkezéseket, és a 2023-as büdzsé tervezetét is.

Emellett a héten a Tisztelt Ház dönthet Szabó Tímea és Tordai Bence párbeszédes képviselők mentelmi ügyében is. A parlament mentelmi bizottsága kedden, zárt ülésen tárgyal a balliberális politikusok sorsáról, ezután pedig szerdán lehet szavazás arról, hogy felfüggesztik-e Szabó és Tordai mentelmi jogát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Többtucatnyi bankrablás, sok év a rácsok mögött. A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila 12 éve szabadult, azóta keramikusként dolgozik és két kisgyermek apja. A Radarnak új könyvéről mesélt, amelyben életútjáról írt, egyfajta motivációs céllal. A férfi abban bízik, hogy története segíthet azokon, akik hasonlóan mélyről indultak az életben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!