2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Kerüljetek közelebb egymáshoz!

Karácsonykor még inkább felértékelődnek az emberi kapcsolatok, mindannyiunk számára még fontosabbá válik, hogy együtt legyünk, találkozzunk, és megéljük saját közös hagyományainkat. Azonban az idei karácsony sokak számára biztosan más lesz, hiszen közös felelősségünk az is, hogy vigyázzunk egymásra, vigyázzunk a veszélyeztetett korosztályokra. Fontos, hogy ilyen körülmények között még jobban figyeljünk egymásra, törekedjünk arra, hogy idén senkit se hagyjunk magára, egyedül karácsonykor. Ehhez pedig szerencsére a digitális eszközök és megoldások minden helyzetben ott vannak nekünk, hogy idén karácsonykor is ott lehessünk egymásnak.

  • Kerüljetek közelebb egymáshoz!

Azért, hogy megkönnyítse a családi készülődést, összedolgozást és együttlétet az idei ünnepi időszakban, a Telekom korlátlan belföldi mobilnetet vagy beszélgetést ajándékoz minden mobil ügyfelének. December 7. és 20. között minden Telekom előfizető hetente egyszer 2 napra aktiválhat korlátlan belföldi mobilnetet vagy beszélgetést, december 21. és 31. között pedig egyszer 3 napra aktiválhat korlátlan belföldi adatot vagy beszélgetést a Telekom alkalmazásban.

A hosszú decemberi estékre ajándékfilmekkel is kedveskedik ügyfeleinek a Telekom. Igazi karácsonyi meglepetése TV előfizetői számára, hogy december 23. és január 3. között minden filmet díjmentesen megnézhetnek a MoziKlubban, ahol több, mint 6000 szinkronizált magyar nyelvű tartalom érhető el. A Telekom Videotéka az egész család számára a legújabb külföldi és magyar filmeket kínálja az idei ünnepi időszakban is. Decemberben a hetente megújuló Ünnepi Ajándékfilmek mappában szereplő tartalmak díjmentesen érhetők el azoknak a nézőknek, akik Telekom IPTV tévé előfizetéssel, vagy Telekom TV GO regisztrációval rendelkeznek.

 

Mindannyian tehetünk azért, hogy senki ne maradjon magára karácsonykor, mindenkinek jusson egy kis törődés. Mind a családon belül, mind azon kívül. A Telekom a karácsonyi időszakban új lendületet ad a használt mobiltelefonok továbbadását célzó Mobildonor programjának, miután az első másfél hónapban összegyűlt a célként kitűzött 300 darab mobilkészülék. A Mobildonor Program az otthon kallódó okostelefonok összegyűjtésével segít a rászorulóknak, hogy ők is beléphessenek a digitális világba, ami a jelenlegi járványhelyzetben mindennapi szükségletté vált, gondoljunk csak a széles rétegeket érintő digitális oktatásra. A programba jelentkezők a mobildonor.hu oldalon felajánlhatják a használaton kívüli, de még működőképes okostelefonjukat egy rászorulónak, így Mobildonorokká válhatnak. Azzal, hogy új életet adnak egy régi készüléküknek, és eladományozzák azt egy hátrányos helyzetben lévőnek, ténylegesen megváltoztathatják valaki életét. A telefonok a kezdeményezés szakmai partnerén, a NIOK Alapítványon keresztül jutnak el tulajdonosaikhoz. A Telekom minden arra alkalmas használt telefonért futárt küld, a begyűjtött készülékeken pedig elvégzi a szükséges, apróbb javításokat és szükség esetén az adatmentesítést is.

(X) 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!