2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Kerülik a taxisok a VII. kerületet

Dühösek a VII. kerületi lakók a Niedermüllerék közlekedési koncepciójára. A polgármester azt mondta: tudja hogy nem mindenkinek tetszik az autómentesítési programja, de őt ez nem érdekli. Az Élhető Erzsébetváros Egyesület szerint pont azt a célt nem sikerült a kerület vezetésének elérnie, amit tervezett.

  • Kerülik a taxisok a VII. kerületet

Niedermüller Péter DK-s polgármester az intézkedésekkel azt szerette volna elérni, hogy a VII. kerület Nagykörút és Kiskörút közé eső részét elkerülje a városon áthaladó forgalom. Ez azonban a gyakorlatban azt jelentette, hogy bizonyos egyirányú utcák forgalmát egy szakaszon megfordították. Azt remélve, hogy elmegy a kedve az autósoknak az áthaladástól.

Azonban nem csak a lakókat zavarja a belső utcák egyirányúsítása. A taxisok, ha csak tehetik, elkerülik a VII. kerületet, főként Belső-Erzsébetvárost.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Egy különleges hölgyet mutatok be önöknek. Valakit, aki a rendszerváltás előtt nagyot álmodott. Fogta a hátizsákját, és elindult Olaszországba nyelvet tanulni - aztán egészen másként alakult az élete. Felvételt nyert Milánóban az egyik leghíresebb divattervező főiskolára, és rövid idő múlva már a legnagyobbakkal dolgozott - úgy, hogy pontosan nem is tudta, mekkora divatikonok ők, hiszen a szocialista Magyarországon nem ismerhette senki a hatalmas nyugati divatmárkákat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!