2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Keressük Bányász Zoltánt

A nagyatádi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 71 éves férfi eltűnésének ügyében.

  • Keressük Bányász Zoltánt

A Nagyatádi Rendőrkapitányság a 14050/157/47/2021. körözési számon folytat eljárást egy helyi lakos eltűnése miatt. Bányász Zoltán 2021. augusztus 12-én 13 óra körül a nagyatádi Rinyamenti Szociális Szolgáltató Központból ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott magáról életjelet, a felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük.

Az eltűnt személy körülbelül 175 centiméter magas, 70 kilogramm súlyú, vékony testalkatú, borotvált arcú, rövid ősz hajú, enyhén előrehajlott testtartású, karját jellegzetesen kifordított helyzetben tartja, enyhén sántít, és demenciában szenved. Eltűnésekor terepszínű nadrágot, sötét rövid ujjú pólót, valamint kék papucsot viselt.

 

 

Kérjük, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagyatádi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (5536-os mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Police.hu

Kép: Police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!