2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Katona Tamás lett az MSZP új pártigazgatója

Katona Tamást választotta pártigazgatónak az MSZP országos elnöksége.

Elődje, Velez Árpád, szombaton mondott le arra hivatkozva, hogy elfogyott iránta a párton belül a bizalom. A korábbi pártigazgató néhány nappal azután távozott, hogy az Egyenlítő blog egykori főszerkesztője, Németh Gábor azt írta róla, 2010-ben arra próbálta rávenni, hogy titkos felvételeket készítsen a miniszterelnök feleségéről, Lévai Anikóról.

Katona Tamás az MSZP Tudományos, Innovációs és Felsőoktatási Tagozatának elnöke, egyetemi tanár, korábban a Központi Statisztikai Hivatal elnöke volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!