2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Katasztrófavédelmi őrsöt avattak

Katasztrófavédelmi őrsöt adtak át Kisteleken. Bakondi György, a katasztrófavédelmi főigazgatóság vezetője a megnyitón azt mondta: az őrsök célja, hogy közelebb kerüljenek a beavatkozó erők a keletkező veszélyhelyzetekhez, a tűzeseteknél és műszaki mentéseknél hamarabb tudjanak beavatkozni.

A beruházás a Kisteleken és a környező tíz településen élő 23 ezer ember biztonságát növeli, a kiérkezési idő harmadára csökken. „A katasztrófavédelmi őrsnek nemcsak az a jelentősége, hogy gyorsabban, hamarabb, korszerűbb eszközökkel, jobban felkészült állománnyal, korszerű számítógépes műveletirányító rendszerrel dolgozik, hanem az is, hogy konkrét és komoly hatósági jogköröket gyakorol annak érdekében, hogy a veszélyhelyzetek megelőzhetők legyenek. Legyen szó tűzmegelőzésről, elsősorban szabadtéri tüzekről, vagy szén-monoxid-mérgezésről, vagy bármely más keletkező veszélyhelyzetről, például közúti balesetről, veszélyes üzem vagy veszélyes szállítmány által előidézett helyzetről” – fogalmazott Bakondi György főigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mutatjuk, mit érdemes tudni a Tisza Pártot behálózó csalás-sorozatról

Mutatjuk, mit érdemes tudni a Tisza Pártot behálózó csalás-sorozatról

Néhány héttel ezelőtt robbant a hír, hogy a magát korrupcióellenes harcosként bemutató, a közélet megtisztulását hirdető Magyar Péter egyik legközvetlenebb bizalmasáról, gazdasági vezetőjéről, S. Máriáról kiderült, hogy egy 1200 embert megkárosító csalássorozatban való részvételéért több év szabadságvesztésre ítélte a bíróság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!