2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Kárt okoztak óvodába, bölcsődébe, és autókat is fosztogattak

A nyíregyházi rendőrök azonosították az elkövetőket.

  • Kárt okoztak óvodába, bölcsődébe, és autókat is fosztogattak

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 14 éves tiszadobi lakos ellen. A nyomozás adata szerint a fiú gyermekkorú testvérével közösen a kerítésen át bemászott az egyik nyíregyházi bölcsőde udvarára, ahol egy tároló helyiségről leverték a lakatot, bementek, és onnan egy baltát tulajdonítottak el 2021. augusztus 10-én este. Ugyanazon az éjszakán egy közeli óvoda udvarára hasonlóképpen bementek, ott megrongáltak egy trambulint, és egy napernyőt. Ezek után nyitott állapotban parkoló gépkocsikat kerestek Nyíregyháza utcáin. Több lezáratlanul hagyott autóból tulajdonítottak el értéktárgyakat, mélynyomó ládákat, pendrivot, hajvasalót, készpénzt. A rendőrök a fiatalokat rövid időn belül azonosították. A fiatalkorú gyanúsítottat a rendőrkapitányságra előállították, ahol a terhére rótt bűncselekmények elkövetését beismerte. A büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Magyarország kész támogatni Mark Rutte távozó holland miniszterelnök jelölését a NATO főtitkári posztjára annak a fogadalmának a fényében, hogy teljes mértékben támogatja azt a megállapodást, amely szerint magyar állomány nem vesz részt a NATO ukrajnai tevékenységében és ezek támogatására sem fordítanak magyar forrásokat – írta az X portálon Orbán Viktor miniszterelnök.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!