2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Karácsony továbbra sem beszél a botrányáról, de a kedvenc színéről szívesen értekezik

Csak azokkal a témákkal foglalkozik Karácsony Gergely közösségi oldalán, amelyek számára fontosak. Az őt érintő botrányról azonban már nem posztol.

  • Karácsony továbbra sem beszél a botrányáról, de a kedvenc színéről szívesen értekezik

Nacsa Lőrinc, a KDNP szóvivője szerint egészen botrányos Karácsony Gergely viselkedése. A kereszténydemokrata politikus szerint elfogadhatatlan, ahogy Budapest első embere kezeli az ügyet.

Az elektromos buszok, a Lánchíd kivilágítása, melegfelvonulás, és a főpolgármester vacsorája - ezek azok a témák, amelyeket Karácsony Gergely az utóbbi időben fontosnak tartott kommunikálni a közösségi oldalán.

Hetek óta dagad Budapest első emberének 500 milliós botránya. Karácsony Gergely azonban minden mással ellentétben erről már nem posztol.

A kormánypártok szerint elfogadhatatlan, ahogy Karácsony Gergely ezt az ügyet kezeli. Nacsa Lőrinc azt mondta: "a magyar emberek megérdemelnének egy egyenes választ, de úgy tűnik a baloldaltól erre nem számíthatnak."

"Se Gyurcsány Ferenc, se Karácsony Gergely nem válaszolt érdemben a kérdéseinkre. A magyar választókat, sőt a dollárbaloldal szavazóit érdeklik a legjobban azok a kérdések, hogy miként került ez az irgalmatlan mennyiségű pénz Karácsony mozgalmához" - tette hozzá a KDNP szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!