2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Belföld

Karácsony szolidaritásból írt alá Bokrosnak

Szolidaritásból írta alá a baloldali összefogással szemben induló Bokros Lajos főpolgármester-jelölti ajánlóívét Karácsony Gergely.

Az Együtt–PM társelnöke Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta: továbbra is Falus Ferencet támogatja, és bízik abban, hogy a volt tiszti főorvos lesz Budapest következő főpolgármestere.

Karácsony G.: – Bokros Lajosnak azért írtam alá az ajánlóívet, mert megkért rá, ráadásul egy nagyon speciális helyzetben, ugyanis az elmúlt időszakban nagyon sokat voltam kitelepülve az Örs vezér téri aluljáróban. Én nem láttam még rajtunk kívül más politikust, aki – hogy is mondjam – „leereszkedett” volna oda az aluljáróban.
Riporter: – Falus Ferenccel sem találkozott?
Karácsony G.: – Még nem találkoztam ott, nyilván majd egyszer ő is el fog jönni valamelyik kitelepülésünkre. Éppen mentem a saját kitelepülésünkre, amikor Lajos megszólított, hogy írjam alá. Mivel a Fidesz megadta azt a lehetőséget az állampolgároknak, hogy az aláírásukkal több pártot, több jelöltet is tudjanak támogatni, én azt gondolom, hogy ő elinduljon a választáson, ahhoz az én aláírásom ne hiányozzon, én ezt megtettem.


Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!