2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 17:55

Belföld

Karácsony helyettese szerint nem kellett volna megemelni a jegyárakat

Jól mutatja Karácsony Gergely antidemokratikus városvezetési stílusát, hogy még a saját vezetőtársaival sem egyeztet - reagált Tüttő Kata kirohanására a fővárosi Fidesz frakcióvezetője. Az MSZP-s alpolgármester a HírTV-nek azt mondta: ő sem ért egyet a BKV jegyek emelésével. Wintermantel Zsolt úgy gondolja, hogy a főpolgármester lépése arrogáns és szakmailag is mindenképp megkérdőjelezhető.

  • Karácsony helyettese szerint nem kellett volna megemelni a jegyárakat

Szeptembertől a vonaljegy 450-re, a buszokon megvásárolható jegy 600-ra, míg a gyűjtőjegy 4000 forintra drágul.

Nem emeljük a vonaljegyek és a bérletek árát, mert nincs olyan áremelés, ami megoldaná a budapesti közösségi közlekedés finanszírozási problémáit - jelentette ki Karácsony Gergely Facebook-oldalán 2022 júniusában.

Bár a főpolgármester tavaly azt ígérte nem emeli meg a jegyek árát ennek ellenére pénteken bejelentette, hogy mégis szükség van az emelésre. Közben a kormányra mutogat.

A budapestiek felháborítónak tartják a döntést.

Az intézkedéssel még Karácsony Gergely helyettese, Tüttő Kata sem ért egyet.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ismét utcára vonulnak a melegek. Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást, emiatt a közlekedés sok helyen leáll vagy lelassul. A Híradóban a helyszínről kapcsoltuk tudósítónkat Futó Boglárkát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!