2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Karácsony Gergely mozgalma is kapcsolatban állhatott az Action for Democracyval

A főpolgármester mozgalma is felbukkant egy darabig az Action For Democracy támogatotti listáján - szúrta ki a Kontra.hu. Karácsony Gergely korábban tagadta, hogy bármilyen köze lett volna az amerikai szervezethez. Aztán szeptember elején – tehát néhány nappal azután, hogy Márki-Zay a külföldi pénzekről beszélt – megjelent egy közlemény, miszerint tévesen került ki Karácsonyék szervezetének logója. Kerpel Fronius Gábor, a főpolgármester helyettese híradónknak azt mondta: reméli, hogy a 99 Mozgalom törvényesen működik.

  • Karácsony Gergely mozgalma is kapcsolatban állhatott az Action for Democracyval

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!