2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Karácsony és a Budapest–Tel-Aviv-tengely

Karácsonnyal nagyon elégedetlen Háttérhatalom Gyuri bácsi. Legalábbis a telefonomra telepített Pegasus app ingyenes változata alapján hozzám befutó infók szerint.

  • Karácsony és a Budapest–Tel-Aviv-tengely

Karácsonnyal nagyon elégedetlen Háttérhatalom Gyuri bácsi. Legalábbis a telefonomra telepített Pegasus app ingyenes változata alapján hozzám befutó infók szerint. 

Nyílt Társadalom Gyuri bá’ és persze a világ baloldali vezetői is aggodalmuknak adtak hangot amiatt, hogy Budapesten rosszul mennek a dolgok. Szerintük Karácsony főpolgármesteri tevékenysége rontja miniszterelnök-jelölti kampányát. Aggasztó, hogy Pesten a gyalogosok csak bozótvágóval tudnak áthatolni a méhlegelőkön, a csúcsforgalomban metrópótló buszok szorulnak be két útfelbontás közé, miközben már keresztben is lesz biciklisáv a nagykörúton. 

A világ vezetői és NGO Gyuri bácsi is osztja azt a véleményt, hogy Karácsonynak esik a népszerűsége, ezért be kellene állnia a kampányba, mint kocsisornak a Blahán. Hiába dobták fel neki a szivárványszínű labdát, amely alapján Magyarországot Homofóbiára kellett volna átkeresztelni, Karácsony az LMBTQ-botrányt sem csapta le. Most a kémbalhét is csak ímmel-ámmal vállalja fel. Pedig milyen ritka a történelemben a Budapest–Tel-Aviv-tengely, ugye? Ki kéne használni az ilyen ziccert! 

Olvastam nemrég egy meghekkelt brüsszeli telefaxban, amelyen ujjlenyomatot hagyott egy Moszad-ügynök, hogy Karácsony túl gyenge vezető. Sajtótájékoztatóin bohócot csinálnak belőle az újságírók, egyszerű kérdésekre sem tud válaszolni. Elkerülhetetlen a politikai változás, mint Gyurcsány Ferenc találkozása Zacher Gáborral. Nem lehet halogatni tovább. Karigerinek ki kellene bújnia a Facebook-posztjai mögül, mert így Határok nélküli Gyuri bácsiék sem tudnak vele mit kezdeni, pénzkidobás egy ilyen jelölt. 

Aztán a végén elő kell venni Dobrevet, hogy ő szálljon szembe Orbánnal. Mondjuk, Gyurcsány felesége – már csak családi alapon is – jobban kezelné a kémbotrányt.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!