2021. július 27.,
kedd, Olga, Liliána napja

„Ezért nem engedik be a cigányokat a szórakozóhelyekre!”

2020. május 24., vasárnap 21:21

A halál-büntetés visszaállításában látja a megoldást a Mi Hazánk Mozgalom, hogy a jövőben ne történhessenek hasonló gyilkosságok, mint a Deák téri mészárlás - emelte ki a párt elnöke. Egy cigány származású vlogger pedig arról beszélt, hogy a balliberális média nagy része hallgatott arról, hogy cigányok követték el a Deák téri mészárlást. Ábrahám Róbert hozzátette: a cigányság egy része nagyon kemény munkát fektetett abba, hogy ilyen komoly társadalmi előítélet alakuljon ki velük szemben.

„A lehető legrosszabb döntés egy ilyen tragédia kapcsán a hallgatás” – kezdi a Deák téri mészárlásról szóló videóját Ábrahám Róbert. „Éppen eleget a hallgat a média, és leginkább a balliberális média, amikor egy ilyen szörnyűség történik. Amikor napvilágot látott ez az eset, akkor egész egyszerűen ódzkodtak leírni, hogy az elkövetők cigány származásúak” – mondta az édesapja által félig cigány származású vlogger, hozzátéve, hogy

a baloldali sajtó „telesírja a hasábjait”, amikor különböző cigány származású embereket nem engednek be belvárosi szórakozóhelyekre. 

„Itt a válasz! Ezért! A cigányság egy része nagyon kemény munkát tett abba, hogy ilyen komoly társadalmi előítélet alakuljon ki velünk szemben” 

– jelentette ki.

A videóst még jobban bántja az, hogy voltak olyan cigány srácok, akik a gyilkossal vállaltak szolidaritást. 

„Nekem vagy gyerekem, de ezek a patkányok nem tudhatták, hogy milyen érzés szülőnek lenni. Az ilyen semmirevaló, szélhámos csürhének a szülei is ebből a csavargó bandából kerülnek ki, akik nem tanítják meg a gyerekeiknek azt, hogy mit jelent az a szó, hogy család”

– mondta Ábrahám, aki egyébként a tavalyi győri időközi választáson összegyűjtötte a szükséges aláírásokat, de az utolsó pillanatban visszalépett.

A továbbiakat megnézheti az alábbi videóban.

A Mi Hazánk Mozgalom a halálbüntetés visszaállításában látja a megoldást - mondta a párt elnöke, Torockai László.

A gyilkosság elkövetője 18 éves és a jelenleg hatályos jogszabályok szerint csak a 20. életévüket betöltött személyekkel szemben szabható ki életfogytig tartó szabadságvesztés. A Mi Hazánk Mozgalom május 28-án kegyeleti megemlékezést tart az Országos Roma Önkormányzat Székháza előtt.

Mandiner

KAPCSOLÓDÓ:

Egy hónapra letartóztatták a Deák téri kettős gyilkosság gyanúsítottjait