2023. 10. 02. Hétfő Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Káosz az ellenzéknél

Káosz az ellenzéknél Karácsony Gergely kiszivárgott hangfelvétele kapcsán. A felvételen Karácsony még az egyik szocialista képviselő fenyegetőzésről beszélt, szombaton már közös fotót posztoltak magukról. Ahogy a szocialisták fővárosi frakcióvezetőjéről is azt mondta: ő legalább tudja, miért jár börtön. Horváth Csaba viszont az ATV-ben az őt faggató műsorvezetőnek akarta megmondani, milyen kérdéseket tegyen fel neki.

  • Káosz az ellenzéknél

További cikkek a témában: 

Rozgonyi: Zugló nem tud élni a fejlesztési forrásokkal Karácsony Gergely alkalmatlansága miatt

A kormánypárti politikus közölte, Karácsony Gergely összesen legalább 2,5 milliárd forintot hagyott elveszni azzal, hogy nem megfelelően készítette elő a pályázatokat, szabálytalan felhasználás miatt vissza kellett fizetni a kapott pénzeket, vagy egyszerűen csak elügyetlenkedte az egész projektet.

Bizonygatják barátságukat

Közös fotóval bizonygatja Zugló szocialista országgyűlési képviselője, hogy jó a kapcsolata Karácsony Gergellyel. Tóth Csaba a közösségi oldalára kitett kép alá azt írta: "üzenjük a politikai ellenfeleinknek, hogy barátságunk, szövetségünk sziklaszilárd és megingathatatlan. Kár próbálkozni."

Várnai László: Tudott Karácsony a zuglói korrupciós ügyekről

Tényleg megfenyegették és tudott Karácsony Gergely a kerületében zajló korrupciós ügyekről is. Erről írt a Facebookon egy volt LMP-s zuglói önkormányzati képviselő. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!