2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Kadarkút is új mentőállomást kap

Új mentőállomás építése kezdődött a Somogy megyei Kadarkúton.

Az Országos Mentőszolgálat 11 milliárd forintos beruházással huszonkét új állomást hoz létre, a már meglévő 231-ből 60-at pedig felújít. A projekt része ezenfelül 178 mentő- és 22 mentőorvosi kocsi beszerzése. Emellett folyamatban van a menetirányítás fejlesztése és a légi mentés megújítása. Az új állomások átadása után az ország egész területén 15 percen belül kiérkezik a mentő. „A projektünkkel új munkahelyeket is teremtünk. Számításaink szerint 400-450 új munkahely megteremtésére lesz így lehetőségünk a mentőállomás-hálózat bővítésével” – véli Gyarmati István, az Országos Mentőszolgálat projektvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!