2022. 12. 04. Vasárnap Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Belföld

Jogszerűtlenül kampányolt a baloldal

Jogszerűtlenül kampányolt a II. kerület baloldali polgármestere az időközi választások során – derül ki a budapesti II. kerületi választási bizottság legújabb határozatából. Gór Csaba, a Fidesz–KDNP II. kerületi frakcióvezetője, választókerületi elnöke reméli, ez a döntés a jövőben elrettenti a feleket attól, hogy ehhez hasonló jogszerűtlen eszközökkel kampányoljanak.

  • Jogszerűtlenül kampányolt a baloldal

Jogszerűtlen levelek a baloldaltól

Nagyon elszomorítónak tartjuk, hogy a polgármester a közhatalmi tisztségét próbálja meg felhasználni annak érdekében, hogy befolyásolja a választókat egy helyi időközi választás során 

– nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Gór Csaba. A Fidesz–KDNP II. kerületi frakcióvezetője, választókerületi elnöke elárulta, nemcsak a levelekben, hanem a baloldal teljes helyi időközi kampányában megjelent a polgármester személye.

– Az összes plakáton Őrsi Gergellyel hirdetik jelöltjüket. Emellett úgy állítják be a most jelöltként induló hölgyet, mintha az elmúlt évek fejlesztéseiben aktívan részt vett volna. Ez nem igaz, hiszen eddig nem volt önkormányzati képviselő, így nem tudott szerepet vállalni a fejlesztésekben sem – részletezte. 

Gór Csaba elmondta, a II. kerületre eddig nem volt jellemző hasonló kampányfogás.

– A választási bizottsági döntése egyértelműen kimondja, hogy jogszerűtlen kampányt folytat a jelöltjük mellett a baloldali polgármester. Reméljük, hogy ez a döntés a jövőben elrettenti a feleket attól, hogy ehhez hasonló jogszerűtlen eszközökkel kampányoljanak  – zárta gondolatait a Fidesz–KDNP II. kerületi frakcióvezetője, választókerületi elnöke. 

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Háborús nyerészkedéssel vádolják az Egyesült Államokat az Atlanti óceán innenső partján. Amerika nemcsak a négyszeres áron szállított cseppfolyósított gáz, de a megugrott fegyvereladások miatt is sokat profitál a háborúból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

20 éves a HírTV

20 éves a HírTV

Húsz éve, 2002. december 2-án indult a HírTV próbaadása. Ez volt Magyarország első tematikus hír- és hírháttér adója. Az alapítók célja egyrészt a hírtelevíziózás meghonosítása, másrészt a jobboldali, konzervatív ideológiai-politikai oldal számára egy saját csatorna létrehozása volt. A HírTV 2006 őszén bebizonyította: Magyarországon kulcsszerepe van a kiegyensúlyozott tájékoztatásban. Íme, az első két évtizedünket összefoglaló film, melyben volt és jelenlegi kollégák is felidézik a múltat.
Új elnöke van a Fidelitasnak

Új elnöke van a Fidelitasnak

A Fidelitas XIX. tisztújító kongresszusa Farkas Dánielt választotta meg elnöknek szombaton - közölte a szervezet a közösségi oldalán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!