2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Jobbikos szavazatokra is számít Bajnai pártja

A jobbikos szavazókra is számít az Együtt–PM a 2014-es választásokon, mondta el a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a párt képviselője.

A szervezet miniszterelnök-jelöltje, Bajnai Gordon körülbelül fél éve külföldi újságíróknak még úgy festette le a radikális szavazókat, mint az Afganisztán és Pakisztán határán ide-oda vándorló primitív törzseket. Azt állította: a Fidesz azért képvisel a centralista szavazók számára szerinte sokszor elfogadhatatlan álláspontot, mert ezeket a voksokat szeretné megszerezni.

„A Jobbiknak nagyon sok olyan szavazója van, aki szerintem önmagában valami fajta élesebb fordulatot szeretne a politikában, amit eddig az ellenzéki pártok javasoltak vagy vállaltak föl. Azt gondolom, hogy a Jobbiknak nagyon sok olyan szavazója van, aki nem rasszista, egyszerűen olyan fiatal, aki erősebb, karcosabb politikát szeretne képviselni. Én úgy gondolom, hogy a magam részéről én szívesen képviselem ezeket a választókat” – mondta Karácsony Gergely.

A teljes beszélgetést itt tekintheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Ha nem lesz változás Brüsszelben, akkor Európa belesodródik a háborúba. A háború vagy a béke a választás tétje június 9-én. Csak a béke a megoldás és a békére csak a Fidesz a garancia - jelentette ki a kormánypárt választási manifesztumára utalva Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!