2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Jó hírt kaptak a nyugdíjasok, Nyitrai Zsolt jelentette be

Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója elmondta, mikor érkezik a nyugdíjemelés!

  • Jó hírt kaptak a nyugdíjasok, Nyitrai Zsolt jelentette be

A hírt a Facebook-oldalán közölte egy videóban, amihez a következőket írta:

„Az elmúlt évek kormányzásának köszönhetően Magyarország pénzügyi és gazdasági helyzete stabil, a magyar kormány egyedülálló intézkedésekkel védi a családokat, a nyugdíjasokat, a munkahelyeket és a rezsicsökkentést. Kormányára! Ha ma Gyurcsány és baloldal kormányozna, akkor mostanra már a magyar nyugdíjasoknak is háromszorosa lenne a gáz és az áram ára, ahogy Európa több más országában – közölte.

A miniszterelnök főtanácsadója hozzátette: a polgári kormány viszont az elmúlt 12 évben mindent megtett annak érdekében, hogy segítséget nyújtson az időseknek! A nyugdíjemelés júliusban érkezik, a nyugdíjasok számíthatnak Magyarország Kormányára! – közölte Nyitrai Zsolt.

 Az eredeti CIKK ide kattintva érhető el.


Metropol

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!