2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Belföld

Jakab Péter: Amikor a Jobbik elnöke voltam, nem tudtam, ki az, aki valóban mellettem áll

A Jobbik volt elnöke Földi István mellett kampányol a párt tisztújítása előtt – olvasható a Mandiner cikkében.

  • Jakab Péter: Amikor a Jobbik elnöke voltam, nem tudtam, ki az, aki valóban mellettem áll

Földi István mellett kampányolt Jakab Péter. Erről egy videót is közzétett a Facebook-oldalán.

Amikor a Jobbik elnöke voltam, soha nem tudtam igazán, ki az, aki valóban mellettem áll, és ki az, aki csak érdekből. Most már tudom. És jó is ez így. Építkezni csak biztos alapokra lehet

– írta Jakab Péter a videó mellé kísérőszövegként.

„Nincs olyan feladat, amit ne tudnánk együtt megoldani”

A felvételen Jakab Péter arról beszélt, hogy „nem adjuk meg a Fidesznek azt az örömet, hogy akár Jakabbal, akár Földivel, akár veletek, akár velünk leszámoljon”. Úgy véli, azért „nyírják őket, mert tudják, hogy a jobbikosokat, a becsületes jobbikosokat nem lehet zsebre vágni, megfenyegetni, megzsarolni, megvásárolni”. Márpedig az ilyen embertípus „ennek a rezsimnek a halálos ellensége” – hangsúlyozta Jakab.

A párt frakcióvezetője a rendezvényen tartott beszédében megköszönte a jelenlévők munkáját, és kitért arra is, hogy igyekeznek erősíteni a jelenlévőket. Majd azzal zárta gondolatait, hogy „nincs olyan feladat, amit ne tudnánk együtt megoldani. Számítunk rátok, számíthattok ránk!”

Nyomoz a rendőrség a csapatépítő disznóvágáson történtek miatt

Földi István neve azt követően került az utóbbi időkben a figyelem középpontjába, hogy a párt volt alelnökének, Szilágyi Györgynek az élettársa azzal vádolta meg, hogy egy rendezvényen bezárta egy szobába és megpróbálta őt megerőszakolni. Földi István ezt tagadta, és jogi lépéseket helyezett kilátásba azok ellen, akik ezt állítják.

Mint ismert,

a rendőrség nyomozást indított az ügyben, de nem szexuális erőszak kísérlete, hanem személyi szabadság megsértésének bűntette miatt.

 

Ismét feltűnt Bíró László

A felvételen feltűnik még Bíró László is, aki még 2020-ban mérette meg magát egy időközi országgyűlési választáson Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a fideszes Koncz Zsófiával szemben, azonban alulmaradt.

Bíró azzal vált ismertté, hogy kiderült róla, hogy a budapestieket judapestieknek, míg a zsidókat tetűcsúszdásoknak nevezte.

Magyar Nemzet

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!