2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Ittasan, begyógyszerezve támadt az idős házaspárra

A Kiskunhalas Járási Ügyészség védekezésre korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy visszaeső férfival szemben, aki alkohol és ismeretlen gyógyszerek hatása alatt bemászott egy csólyospálosi tanyaudvarba, majd minden előzmény nélkül a tanya tulajdonosának váratlanul megjelenő idős szüleire támadt és testszerte ütlegelte az idős férfit.

  • Ittasan, begyógyszerezve támadt az idős házaspárra

A vádirat szerint a büntetett előéletű férfi tavaly augusztus 23-án kora délután alkohol és ismeretlen gyógyszerek hatása alatt bemászott egy csólyospálosi tanya bekerített udvarába, amikor a tanyatulajdonos idős szülei gépkocsival megjelentek az ingatlanban. A vádlott minden előzmény nélkül rátámadt a házaspár férfi tagjára és hosszasan, testszerte ütlegelni illetve rugdosni kezdte. 

A vékony testalkatú sértett igyekezett védekezni a nála jóval fiatalabb támadójával szemben, azonban testi ereje miatt nem tudott felülkerekedni. Egy idő után mindketten a földre kerültek és ott dulakodtak. A támadó végül egy arra járó férfi többszöri felszólítására és a kiértesített rendőrök megjelenését észlelve hagyott csak fel a bántalmazással. A sértett a bántalmazás következtében testszerte zúzódásos és horzsolásos sérüléseket szenvedett, amelyek 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülések. 

A sértett és a támadója között mind életkorban, mind erőnlétben fennálló jelentős különbség miatt a sértett csupán korlátozottan volt képes a védekezésre. 

Az ügyészség a visszaesőnek számító férfit könnyű testi sértés súlyosabban minősülő bűntettével vádolja és büntetővégzés hozatalára irányuló eljárásban – tárgyalás mellőzésével – végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozza azzal, hogy bíróság a vádlott pártfogó felügyeletéről is rendelkezzen. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

 HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Többtucatnyi bankrablás, sok év a rácsok mögött. A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila 12 éve szabadult, azóta keramikusként dolgozik és két kisgyermek apja. A Radarnak új könyvéről mesélt, amelyben életútjáról írt, egyfajta motivációs céllal. A férfi abban bízik, hogy története segíthet azokon, akik hasonlóan mélyről indultak az életben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!