2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Ittas ámokfutásba torkollott a kiskunhalasi bográcsozás

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki 2021 májusában egy kiskunhalasi garázssoron tartott bográcsozás során ittasan megverte az egyik barátját, majd bántalmazta és bezárta egy garázsba a 17 éves barátnőjét.

  • Ittas ámokfutásba torkollott a kiskunhalasi bográcsozás

A vádlott és az egyik barátja lerészegedett, emiatt többször volt köztük nézeteltérés. Éjjel ismét hangosan összeszólalkoztak, ami során vádlott a garázs előtti közterületen egyszer ököllel megütötte a férfi arcát, aki ettől a földre esett. A vádlott ezután még egy-két alkalommal bele is rúgott a földön fekvő, vérző sértettbe, aki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A sértett kérte a vádlott megbüntetését. 

A történtek miatt az egyik környékbeli lakó értesítette a rendőrséget, akik előállították a vádlottat. Miután szabadon engedték, a vádlott az éjféli órákban visszament a garázshoz, ahol a barátnője már várt rá. A feldühödött vádlott agresszíven viselkedett vele és azonnal kérdőre vonta, mert azt hitte, hogy a barátnő értesítette a rendőrséget. 

A vádlott ököllel arcon ütötte a lányt, aki a váratlanul ütés miatt hanyatt esett. A vádlott ekkor megragadta a földön fekvő sértettet és a segítségért kiabáló lányt a hajánál fogva behúzta a garázsba, amit belülről bezárt. A sértett számon kérte a vádlottat a verés miatt, de a férfi a falhoz nyomta és kétszer erősen sípcsonton rúgta. A lány többször is kérte, hogy engedje ki, de ezt a vádlott megtagadta. 

Végül az ismételten helyszínre hívott rendőrök tudták feltörni a garázsajtót és szabadították ki a lányt. A kiskorú sértett a bántalmazás miatt szintén 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de nem kérte a vádlott megbüntetését könnyű testi sértés miatt. 

A büntetlen előéletű vádlottat a járási ügyészség minősített személyi szabadság megsértésének bűntettén kívül garázdaság és könnyű testi sértés vétségével is vádolja. A vádlott bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

 HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Baloldali politikusokkal vonult az LMBTQ közösség a fővárosban + videó

Baloldali politikusokkal vonult az LMBTQ közösség a fővárosban + videó

29. alkalommal vonult szombaton a fővárosban az LMBTQ közösség. A Budapest Pride felvonuláson idén is jelen voltak baloldali pártok, sőt a Momentum és a Két Farkú Kutyapárt saját kamionnal is készült. A tömeg elején sétált a többi között Karácsony Gergely főpolgármester és David Pressman, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!