2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Ismét Staudt lesz a Jobbik főpolgármester-jelöltje

Ismét Staudt Gábor lesz a Jobbik főpolgármester-jelöltje. Ezt Szilágyi György, a párt budapesti elnöke jelentette be, aki hozzátette, csak egy erős fővárossal lehet erős országot építeni.

Staudt Gábor a bejelentés után azt mondta, programját a korábbi, 2010-es elképzelésekre építi, de az elmaradt elszámoltatással is kampányol majd, mert szerinte a Demszky-éra bűneit a jelenlegi városvezetés is csak tolja maga előtt. „Nem szabad a vidéket és Budapestet egymással ellentétbe állítani. Erős nemzetünk csak akkor lehet, ha erős fővárosunk van. Ez egy olyan alapvetés, ami az elmúlt két évtizedben sajnos nem valósult meg. Sajnos a politikai garnitúra benne volt abban, hogy főváros–vidék ellentét alakuljon ki” – mondta a Jobbik főpolgármester-jelöltje.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!