2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Ismét megbukott a baloldali városfejlesztés a VIII. kerületben

Újabb beruházást adott át a baloldali kerületvezetés Józsefvárosban. Pikó András önkormányzata a kutyapiszoárok után most egy olyan hűsítőpontot hozott létre a kerületben, amely nem nyújt valós menedéket a hőség elől. A kerületvezetés ráadásul olyan elemeket is kihagyott a projektből, amiket ő maga terveztetett bele. Egy ilyen hűsítőpontra 3 millió forintot költöttek.

  • Ismét megbukott a baloldali városfejlesztés a VIII. kerületben

A Szigony utcában egy ivókúttal, hulladékgyűjtővel és kerékpár tárolóval felszerelt miniparknak kellene állnia. Helyette azonban az itt élők kénytelenek beérni pár faládával egy-két növénnyel és egy ponyvával.

A kerületi Fidesz frakció szerint ez az eset is csak azt bizonyítja, hogy a baloldali önkormányzat képtelen a kerület vezetésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Bevándorlóországgá akarja tenni Magyarországot az Európai Bíróság ítélete?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!