2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 22:45

Belföld

Ismét bemutatta programját Karácsony Gergely

Csak idén már negyedszer mutatta be főpolgármesteri programját Karácsony Gergely. Az eseményt ismét cirkuszi indulóval zavarták meg, ennek ellenére a baloldal közös főpolgármester-jelöltje végig ellenfeleit szidta, és továbbra is egyik legfontosabb programpontjának a budapesti alkotmány bevezetését tartja.

  • Ismét bemutatta programját Karácsony Gergely

A teljes balliberális ellenzék megjelent Karácsony Gergely újabb programbemutatóján. A baloldal közös főpolgármester-jelöltje már többször is tartott programismertetőt. Csak idén ez a negyedik, amelyen már korábbi ellenfelei is beszédet mondtak. A momentumos Kerpel Frónus Gábábor a közönségnek hátat fordítva kezdett beszélni.

Karácsony másik korábbi vetélytársa Kálmán Olga is felszólalt. Feltűnően távolságtartó rövid beszédet mondott, amelyben Karácsony Gergely helyett korábbi saját programjáról beszélt.

Karácsony Gergely beszédében elsőként az összefogás fontosságát hangsúlyozta.

Majd megint megzavarták az eseményét. Most egy hajóról ment a cirkuszi dal.

A meglepődéstől csak nehezen tudta folytatni beszédét, amelyben többször hazugsággal vádolta meg Tarlós Istvánt és Puzsér Róbertet is. – Utóbbit azért, mert korábban azt ígérte, hogy részt vesz az előválasztásban, ám mégis kihátrált belőle.

Karácsony beszélt a zuglói parkolási botrányról is. Korábban a helyi Fidesz tárta fel, hogy a zuglói parkolás napi egymillió forint veszteséget termel Zuglónak.

Karácsony eddig azt állította, hogy a kerületi parkolás nyereséges.

Puzsér Róberték vasárnap egy közleményben jelezték, hogy Karácsony az érdemi javaslatokat a Sétáló Budapest koncepciójából lopta. Illetve, hogy egy éve még - forradalmi baloldaliként - tizenharmadik havi nyugdíjjal, alapjövedelemmel és ingyen gyógyszerrel kampányolt, most meg hirtelen újra zöld lett.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!