2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Íme, a Magyar Péter mögött álló „életművész” vállalkozó

A politikusi babérokra törő Magyar Péter barátja saját bevallása szerint életművész, aki egy igazi aranyifjú életét éli, síeléssel, vitorlázással, drága külföldi luxusutakkal - írta a Metropol. A lap hozzáteszi, a férfi életmódja nagyon hasonlít a sokszoros milliárdos Mártha Imre fővárosi cégvezérére.

  • Íme, a Magyar Péter mögött álló „életművész” vállalkozó

Barlay Kristóf a cégadatbázisban egyéni vállalkozóként szerepel, de egy sor jól fizető biznisz köthető a nevéhez. Ő volt annak a sok millióba került baloldali tüntetésnek az egyik szervezője, ahol egymást érték a baloldali fellépők és résztvevők - emlékeztetet a Metropol

A lap rámutat, Barlay kedvenc időtöltése – saját bevallása szerint – „pezsgőt locsolni” és a pesti belvárosban milliós luxusautókkal rallizni…

Tucatnyi nő integet egy jachton, a felirat: „Barlay Summer” – így néz ki Barlay Kristóf, Magyar Péter vállalkozó jó barátjának egy tipikus Tiktok-videója...

Magyar Péter korábban azt írta magáról, hogy nem ő szokott jachtozni, igaz, nem sokkal később kikerült róla egy kép, amelyen éppen egy hajó kormányánál pózol. Akár jachtozik Magyar Péter, akár nem, a Metropol szerint lehetősége biztosan volna rá, barátja révén sokféle földi örömben lehet része…

Barlay Kristóf, akivel együtt propagálták a közösségi médiában Magyar március 15-ei rendezvényét, Barlayyacht néven ugyanis jacht- és vitorlásbérbeadással is foglalkozik.

Közösségi médiás bejegyzései alapján Magyar Péter barátja egy igazi aranyifjú életét éli, síeléssel, vitorlázással, drága külföldi luxusutakkal. A magát az Instagramon „életművész” névvel illető Barlay időnként Dallasban vezet egy elegáns Mercedest, máskor Baszkföldön pózol egy szörfdeszkával, januárban a horvát tengerparti fotóit teszi közszemlére, december végén szivarozik, novemberben zalai golfozását teszi közzé egy videón.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!