2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Így reklámozza Karácsony Gergely az általa semmibe vett kormány köteteit

Nem elég, hogy Karácsony Gergely főpolgármester rosszul gyújtotta meg a hanuka-gyertyát, de emellett hatalmas öngólt is lőtt, hiszen az általa posztolt fotón a háttérben a Nemzeti Könyvtár sorozat kötetei láthatóak.

  • Így reklámozza Karácsony Gergely az általa semmibe vett kormány köteteit

Troll című műsorunk vendégei hívták fel a figyelmet arra, hogy a Kerényi Imre nevéhez köthető sorozatot Orbán Viktor miniszterelnök kérésére adták ki, vagyis hatalmas bakot lőttek a Főpolgármesteri Hivatalban. A kötetekre pedig annak idején liberális össztűz zúdult, azt hangoztatva, hogy kidobott pénz a könyvek kiadása.

Rossz sorrendben kezdte gyújtani a hanukai gyertyát a főpolgármester – híradós összeállításunk:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!