2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Így fenyegetőzik az egyre agresszívabb Magyar Péter + videó

Magyar Péter arrogánsan, kezében egy sörrel menekült a válaszadás elől, amikor a HírTV stábja a hívei hergeléséről kérdezte. A napokban ugyanis ismét a jobboldal ellen hergelte szimpatizánsait egy vidéki rendezvényen.

  • Így fenyegetőzik az egyre agresszívabb Magyar Péter + videó

Nyíltan megfenyegette a politikai ellenfeleit Magyar Péter az egyik vidéki fórumán. A Tisza Párt alelnöke úgy fogalmazott: június 8-án a Hősök terén nem lesznek annyira békések, azt a tömeget nem lehet majd megállítani. Beszéde közben tapsolva biztatták hívei, akiket rendszeresen hergel beszédeivel.

Magyar Péter: ,,És eddig mi nagyon békések voltunk, rettentő békések voltunk, de ígérem, hogyha ezt folytatják, akkor 2024. június 8-án nem leszünk annyira békések Budapesten a Hősök terén és nem pár százan leszünk, hanem sok százezren, lehet, hogy milliónyian és ott nem fogják tudni megállítani azt a tömeget! Elég volt! Elég volt!"

Magyar Pétert szerettük volna megkérdezni a félreérthető és sokak számára fenyegető kijelentésével kapcsolatban, aki arrogánsan, kezében egy sörrel a következő választ adta stábunknak: "Bocsánat a göbbels, bocsánat a göbbelsi propagandának nem nyilatkozok, köszönöm." Magyar Péter egyébként rengeteg közös képet készített híveivel, de a HírTV munkatársait válaszra sem méltatva faképnél hagyta a gödöllői állomásán.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!