2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Bayer show 21:15

Belföld

Hűtlen kezelés: megszüntették a nyomozást

Bűncselekmény hiányában szüntette meg a nyomozást az ötödik kerületi rendőrkapitányság abban a hűtlen kezelési ügyben, amelyben Dóra Ottó szocialista politikus is érintett lehetett.

A támadható tanácsadói szerződések ügyében még 2011-ben tettek feljelentést. A salgótarjáni szocialista polgármesterjelölt azt nyilatkozta a Hír TV-nek, hogy őt meg sem keresték a hatóságok ebben az ügyben.

Dóra Ottó a Gyurcsány-kormány idején vezető tisztséget töltött be az Ipoly Erdő Zrt.-ben, és igazgatósági elnöke volt a honvédelmi tárca egyik cégének is, a Miniszterelnöki Hivatal pedig területfejlesztési tanácsadóként alkalmazta napi hatvanezer forintért. A Miniszterelnöki Hivatalnál először fél évre szerződtették, majd a határidőt kétszer meghosszabbították, és különböző plusztevékenységeket is elszámoltak neki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!