2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Húsvéti korlátozások

A Hír TV tudósítói az ország több, kedvelt kirándulóhelyéről jelentkeztek be, és számoltak be arról, hogy az ünnepi korlátozások mennyire váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

  • Húsvéti korlátozások

Budapesten a főpolgármester lezáratta a Római partot, az Óbudai szigetet, valamint a Margitszigetet. Utóbbi helyszínről Méhész András jelentkezett be, és számolt be arról, hogy mennyien próbálkoznak bejutni a szigetre.

A Városligetet viszont nem zárta le Zugló szocialista polgármestere. A ligetből Kiss Nóra tudósított.

Vannak olyan települések, ahol a korábban bejelentettekhez képest is szigorítani kellett. Szentendréről Tóth Benjámin jelentkezett be, és elmondta milyen korlátozások vannak életben a városban, és mennyire sikerül azokat betartatni.

Szilágyi Jenő pedig Pécs egyik legkedveltebb kirándulóhelyén járt és mondta el a tapasztalatait arról, hogy mennyire fegyelmezettek a pécsiek.

Kijárási korlátozások

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!