2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Belföld

Hosszú évekig rács mögött marad a barátja gyermekét szexuálisan zaklató cibakházi férfi

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyezően a Szegedi Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletében kiszabott büntetést annak a férfinak az ügyében, aki fenyegetéssel többször is szexuális cselekményre kényszerített egy kisfiút.

  • Hosszú évekig rács mögött marad a barátja gyermekét szexuálisan zaklató  cibakházi férfi

Az ügyben elsőfokon eljárt Szolnoki Törvényszék a férfit szexuális erőszak miatt 15 év szabadságvesztésre, 10 év közügyektől eltiltásra és végleges hatályú foglalkozástól eltiltásra ítélte. Az elsőfokú ítélet ellen a vádlott és védője felmentésért jelentett be fellebbezést.

A másodfokon eljárt Szegedi Ítélőtábla immár jogerős végzése szerint a férfi bizalmas kapcsolatot alakított ki gyermekkori barátjának fiúgyermekével, akit 8 és 9 éves kora között közös lakóhelyükön illetve annak közvetlen közelében több alkalommal szexuálisan zaklatott és fenyegetéssel szexuális cselekmény végzésére illetve annak eltűrésére kényszerítette, amellyel a gyermek pszichoszexuális fejlődését súlyos mértékben traumatizálta.

A másodfokon eljárt Szegedi Ítélőtábla, egyetértve a fellebbviteli főügyészség álláspontjával, alapvetően megalapozottnak tartotta az elsőfokú bíróság ítéletét, és a szabadságvesztés tartamát arányosnak ítélve nem látta indokoltnak annak enyhítését sem.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

CNN: bajban van Joe Biden

CNN: bajban van Joe Biden

Egyre durvul a kampány az Egyesült Államokban, azonban a Trump elleni karaktergyilkossági kísérletek a demokraták belső problémáiról árulkodhatnak a CNN szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bayer Zsolt: Elment mulatni a Péter

Bayer Zsolt: Elment mulatni a Péter

Mindig mindenki hazudik, egyedül a hernyó beszél reggeltől estig színtiszta igazat – írja Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében, amelyet változtatások nélkül közlünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!