2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Holnap ismét útjára indul a kilencedik Békemenet

Holnap, március 15-én útjára indul a kilencedik békemenet, a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szervezésében. A magyar emberek az 1848–49-es forradalom és szabadságharc ünnepén egyértelmű üzenetet küldhetnek Brüsszelnek és a magyar baloldalnak arról, hogy semmilyen háborúba nem kívánnak belekeveredni , és nem akarnak fegyvereket, és katonákat küldeni a frontvonalra – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője.

  • Holnap ismét útjára indul a kilencedik Békemenet

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!