2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Hódi Pamela megtörte a csendet: megható poszttal búcsúzott Berki Krisztiántól

Életét vesztette Berki Krisztián. A család fájdalma mérhetetlen, s megtört szívvel posztolt Hódi Pamela is.

  • Hódi Pamela megtörte a csendet: megható poszttal búcsúzott Berki Krisztiántól

Pénteken reggel váratlanul elhunyt Berki Krisztián. Mint ismert, ma reggel több rendőrautó is állt Berki Krisztián IX. kerületi otthona előtt, s a helyszínre mentőautó is érkezett. A szomszédok, akik már napok óta folyamatos veszekedéseknek lehettek a fültanúi, elmondták, már korábban is voltak a háznál rendőrök.

Hódi Pamela – érthető okokból – eddig nem jelentkezett a tragédiával kapcsolatban, most azonban közzétett egy szívszorító posztot az Instagramján, amelyben búcsúzik volt párjától, Krisztiántól.

Bejegyzésében leírta, abban bízott, hogy Natinak nem kell majd az édesapa nélkül felnőnie, ahogyan neki kellett. Mindig tett azért, hogy a kislánya sok időt töltsön együtt az édesapjával. Mint írja, amikor a lánya szemébe néz, látja azt a tekintetet, ahogy Berki Krisztián és Nati néztek egymásra. Pameláék fájdalma leírhatatlan, ezért türelmet és megértést kért mindenkitől, valamint megköszönte a sok részvétnyilvánítást.

A poszt ITT elérhető.

A történtek helyszínén Berki Renáta is ott volt, aki a könnyeivel küszködve szemlélte az eseményeket.

Fotó: dfp.hu

Blikk

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!