2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Hidvéghi: Nem készülünk semmilyen vezércselre

Egy szuverenitást megkérdőjelező bosszú áll a Sargentini-jelentés háttérben a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint. Hidvéghi Balázs arról beszélt Magyarország élőben című műsorunkban, hogy a bevándorláspárti erők támadják hazánkat.

  • Hidvéghi: Nem készülünk semmilyen vezércselre

„Hetet havat összehordanak Magyarországgal kapcsolatban, de látható, hogy már korábban lezárt ügyekről van szó” – kezdte a Hír TV-ben Hidvéghi Balázs a Sargentini-jelentés pontjaival kapcsolatban. Hazugság az, hogy csorbult volna az Alkotmánybíróság jogköre. Volt, hogy csökkentek és volt, hogy nőttek ezek a jogkörök, de az biztos, hogy demokratikus döntéssel változtattak. Hazugság, hogy veszélyben vannak a zsidó emberek Magyarországon, fejtette ki. A kormány szemére hányja a jelentés, hogy paramilitáris szervezetek veszélyeztetik a közbiztonságot Magyarországon, tette hozzá. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója rámutatott, valójában nem egy jogi dokumentum született, sokkal inkább egy szuverenitást megkérdőjelező bosszú áll a háttérben. Azok a bevándorláspárti erők akarnak bosszút állni Magyarországon, akiknek ez az érdekeit sérti, vélte. Leszögezte: szakmailag ez egy rendkívül gyenge próbálkozás, ami azt vetíti előre, hogy Brüsszelben milyen Európát képzelnek el a jövőben. „Ez a kormány az, aki a bevándorlás ellen a leghatározottabban lépett fel, aki legelöl halad a migráció elleni küzdelemben” – emlékeztetett Magyarország élőben című műsorunkban.

Felidézve Margaret Thatcher brit konzervatív politikust, aki szerint egy parlamentben az a minimum elvárás, hogy az politikusok egy vitában szólaljanak fel és vegyenek részt, úgy szólt: minden résztvevőt hagyni kell reagálni az ott elhangzottakra. Elárulta nem készülnek semmilyen vezércselre, a miniszterelnök elmondja a magyar álláspontot, amit többséggel támogattak az áprilisi választásokon a honpolgárok.

Azzal kapcsolatban, hogy mit vár a vitán a hazai ellenzéktől Brüsszelben úgy felelt, „az ellenzék sunnyog, azt már lassan megszoktuk, hogy korábban sem lehetett rájuk számítani, amikor a nemzeti érdekekért vívtunk csatákat. Amilyen eredményeket elértek itthon, tökéletesen tükrözi őket. Egy újabb csalódás néz ki, az eddigieket ismerve”.

Mint mondta, mindenképpen végzetes, ha az a brüsszeli elit diktál, ami pártolja a migrációt. Alapértékeikben, törekvéseikben egy olyan Európát akarnak, ahol megszűnik a jó és a rossz fogalma, a hagyományok fogalma, ahol el kell fogadjunk egy kívülről ránk erőltetett rendszert – erről fog szólni ez EP-választás is.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!