2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Hidvéghi Balázs: LMBTQ-ügyekben gondolatrendőrség működik Brüsszelben

A családpolitika nemzeti hatáskör és az is marad - erről beszélt Hidvéghi Balázs a Kossuth Rádióban. A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint az Európai Unióban gondolatrendőrség működik: aki az LMBTQ-ügyekről nem azt mondja, amit Brüsszelben hallani szeretnének, azt megbélyegzik és támadják. A politikus hozzátette: a magyar kormány nem engedheti meg, hogy az unióból előírják, mit kell gondolni a házasságról és a szexualitásról.

  • Hidvéghi Balázs: LMBTQ-ügyekben gondolatrendőrség működik Brüsszelben

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!