2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Hazavitte, mind megette

A rétsági rendőrök beazonosították és elfogták a 30 éves férfit, aki egy diósjenői ingatlanról nyulakat és szerszámokat lopott.

  • Hazavitte, mind megette

A rendőrségre 2021. augusztus 8-án 9 óra 29 perckor tett bejelentést a sértett, hogy a diósjenői családi házának udvaráról ismeretlen tettes benzint és egyéb értéket tulajdonított el.

A rendőrök a nyomozás során beszerzett adatok alapján beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 30 éves helyi lakost.  

A férfi 2021. július 19. és 2021. augusztus 15. között több alkalommal bement a sértett tulajdonát képező diósjenői ingatlan nyitott udvarára, és annak melléképületéből fém használati tárgyakat, benzines kannát, akkumulátor töltőt, kézi szerszámgépeket, szerszámokat és két nyulat tulajdonított el.

A rétsági nyomozók a férfit a rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte, az eltulajdonított értékek egy részét a sértett háza mögött elrejtette, azt a rendőrök lefoglalták, míg a többi szerszámot és a nyulakat hazavitte, majd az állatokat elfogyasztotta.    

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Folytatódni fog a nyomásgyakorlás a háborúpárti nyugati politikusok részéről?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!