2020. január 19.,
vasárnap, Sára, Márió napja

Hassay a baloldal által okozott kárt mutatta be

2014. október 8., szerda 17:28

Két és fél milliárd forintos vagyoni kárt okozott a szocialista–szabad demokrata városvezetés 2004 és 2010 között a terézvárosiaknak – emlékeztetett Hassay Zsófia a VI. kerület fideszes polgármestere.

A politikus rendhagyó sétát szervezett az Andrássy útra, hogy bemutassa azokat az ingatlanokat, amelyeket áron alul értékesítettek a baloldali városvezetők. Az esetek többségében a BRFK különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt nyomoz. A gyanúsítottak közül többen – Hegedűs Károly, Lázi Ferenc és Hatvani Csaba – a baloldali ellenzéki összefogás színeiben indulnak a vasárnapi önkormányzati választásokon.

– Ezek a képviselők, akik vádlottak, ezek közül hárman a most vasárnapi választáson is ott lesznek a szavazólapokon. Kérek mindenkit arra, hogy ne szavazzanak rájuk, ne jusson vissza Terézváros ugyanabba az adósságcsapdába és ezekbe a botrányos ingatlanügyekbe, hiszen itt áron alul és pályáztatás nélküli ingatlaneladásokról beszélhetünk, amelyeknek még nagyon sokáig isszák a levét a terézvárosiak – hangsúlyozta Hassay Zsófia.

Forrás: Hír TV