2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Sajtóklub 14:00

Belföld

Három év javító-nevelőt kapott a kegyetlenkedő kamasz

Gyorsított eljárásban ítélte el a bíróság azt a 17 éves fiút, aki a kaposvári Zita gyermekotthonban bántalmazta társát. A kegyetlenkedést társa felvette egy mobiltelefonnal, és megosztották a világhálón.

  • Három év javító-nevelőt kapott a kegyetlenkedő kamasz

A tárgyaláson az ügyész hangsúlyozta, a tettes kitartóan, ok nélkül és szórakozásból bántalmazta a másik kiskorú fiút, pedig a két kamasz korábban jó viszonyban volt. A vádlottak padján hárman ültek, mert egy korábbi verésbe egy másik fiú is bekapcsolódott, a harmadik pedig a mobiltelefonos felvételt készítette. Az elsőrendű vádlottat - aki enyhítésért fellebbezett - három év javítónevelői intézetre ítélték. Két társa két év, illetve másfél év próbára bocsátást kapott. Az ő ítéletük jogerős.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!