2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Hamis számlák: 2,5 milliárd forint kárt okoztak

2,5 milliárd forint forgalmi adót csalt el hamis számlákkal egy cégcsoport Budapesten.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyi nyomozói a társaságok székhelyén, az ügyvezetők lakóhelyén, valamint a cég könyvelőjénél tartottak házkutatást. Gyanúsítottként hallgatták ki őket, s öt embert őrizetbe vettek.

Az egyik szervező lakásán kábítószert – feltehetően kokaint – is találtak. A NAV nyomozói 16 autót, 11 ingatlant és 25 ezer eurót is lefoglaltak. A jól szervezett cégcsoport étolajat és cukrot szerzett be Szlovákiából, s itthon értékesítette. A társaságok az adófizetés elkerülésére valótlan belföldi beszerzési és külföldi értékesítési adatokat szerepeltettek bevallásaikban, így mintegy 2,5 milliárd forint kárt okoztak az államnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!