2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

Halmozott eltiltás

Nem először kapták járművezetésen az érdi járőrök azt a 34 éves törökbálinti férfit, akit korábban jogerősen eltiltottak a vezetéstől.

  • Halmozott eltiltás

Személygépkocsival közlekedőt intettek le a rendőrök Törökbálinton 2021. augusztus 14-én késő este. A 34 éves sofőrről kiderült, az Érdi Járásbíróság 2021. június 11-én jogerősen 4 évre eltiltotta a járművezetéstől, vezetői engedélye nem volt, ráadásul a helyszínen alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították.

Nem ez az első büntetőeljárás ellene hasonló cselekmény miatt, az Érdi Rendőrkapitányságon gyanúsított egy korábbi, 2021. június 21-ei eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt. Akkori kihallgatásán úgy nyilatkozott, tudott a döntésről, de azt hitte, eltiltása nem kerül bele ilyen gyorsan a rendszerbe.

A most elkövetett cselekmények miatt járművezetés ittas állapotban vétségének, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Büntető Törvénykönyvről szóló 2021. évi C. törvény 2021. május 14-én hatályba lépett módosítása alapján az eltiltás hatálya alatti járművezetés bűncselekménynek minősül.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!