2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 4-számú főúton Győröcskénél

A balesettel érintett útszakaszon a rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelést.

  • Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 4-számú főúton Győröcskénél

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. augusztus 23-án 11 óra 30 perc körül a 4-számú főúton Győröcskénél. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesettel érintett útszakaszon a rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelést.

 Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt: Nem bíróság, gazemberek

Bayer Zsolt: Nem bíróság, gazemberek

Mit számít ebben az uniónak csúfolt mocskos kuplerájban a jog? Semmit. Hát nekünk pontosan így kell ezekhez viszonyulnunk… - írja Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében, amelyet változtatások nélkül közlünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!