2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Belföld

Hadházy: Folyamatban van Gajda Péter feljelentése

Folyamatban van a Gajda Péter elleni feljelentés - nyilatkozta a Hír TV-nek Hadházy Ákos. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a független országgyűlési képviselő lemondásra szólította fel a kispesti polgármestert, miután személyesen ellenőrizte a szocialista vezetésű kerület beruházásait és szinte kivétel nélkül mindegyiknél visszaélésre utaló jeleket talált. Hadházy Ákos akkor azt is bejelentette, hogy feljelentést tesz. A politikus Híradónknak nem árult el részleteket.

 

KAPCSOLÓDÓ: 

Tagadástól a vizsgálóbizottságig - A kispesti korrupciós botrány

Egymást perli Hadházy Ákos és a kispesti önkormányzat

Gajda Péter: Hadházy nem mond igazat

Gajda Pétert nem érdekli, hogy már az ellenzéki pártok is a távozását követelik

Hadházy: Gajda Péternek le kell mondania

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!