2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Hadházy: Gajda Péternek le kell mondania

Le kell mondania a kispesti polgármesternek, akár tudott a visszaélésekről, akár nem - jelentette ki Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy számos 19. kerületi beruházást vizsgált meg és szinte kivétel nélkül visszaélésekre utaló nyomokat talált. Hadházy hozzátette: a kispesti korrupciós hálózat egyik módszere az volt, hogy az önkormányzattól elnyert munkákat átlagosan 10-20%-kal túlszámlázták és így volt lehetőségük pénzeket visszaosztani.

  • Hadházy: Gajda Péternek le kell mondania

"Az esetek mintegy felében legalább 50%-al többet számláztak, több esetben 100-150%-al is többet fizettek ki mint amiről a megrendelés szólt. Láttunk olyan esetet kimentünk mérőszalaggal láttunk olyan esetet ahol gyakorlatilag ugyan annyi járdát építettek meg, mint amennyi a megrendelőben volt, de kétszer ennyit számláztak le. Láttunk olyan esetet is a mérőszalaggal, ahol valóban több járdáról volt szó, azonban ennél jóval többet számláztak le a végén és fizettek ki."

- mondta Hadházy Ákos, függtlen országgyűlési képviselő.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!