2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Háború Ukrajnában - Egyre nagyobbak a veszteségek mindkét oldalon

Több mint háromszor annyi harcjárművet vesztettek az oroszok mint az ukránok, mégis jobban állnak a tartalékaik. A legnagyobb különbség a kilőtt tankok számánál figyelhető meg: míg Oroszország már közel hatszáz tankot veszített, addig az ukránok kevesebb mint százötvenet. A tendencia a lövegeknél és a légierőnél is hasonló. A fő különbséget azonban Ukrajna nem egyelőre nem tudta kiküszöbölni: a hatalmas mennyiségű orosz tartalék miatt százalékos arányban minden fegyvernemben az Föderáció veszteségei a kisebbek. Moszkvának tankból pedig van elég: a háború előtt mintegy 13 ezer harckocsija volt a Föderációnak.

  • Háború Ukrajnában - Egyre nagyobbak a veszteségek mindkét oldalon

 

Ifj. Lomnici Zoltánnal az orosz-ukrán háborús helyzetről, uniós jog és szankciókról beszélgettünk. 

Több ország is ellenzi az orosz olajembargót - skypeon kapcsoltuk Billwachs Tibort, akitől az orosz-ukrán háború gazdasági hatásairól tájékozódtunk.  

Dunda Györgytől a legfrissebb kárpátaljai híreket tudtuk meg.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Új igazolás, arról, hogy a magzatok emberek

Új igazolás, arról, hogy a magzatok emberek

Immár igazolást kaphatnak veszteségükről azok az angol szülők, akik a várandósság 24. hete előtt veszítették el gyermeküket – számolt be a BBC. Az intézkedésért kampányolók üdvözölték a döntést, mondván, hogy így családok milliói kaphatnak elismerést arról, hogy gyermekük valóban létezett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!