2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Gyurcsányék elhatárolódnak saját aktivistájuktól

Gyurcsány pártja elhatárolódik attól az aktivistájuktól, aki az egyik közösségi oldalon megfenyegette Zoltai Gusztáv lányát. Zoltai Andreának Visontai Gábor azt írta: „Tűnjél el az életből te hazug disznó, olyan vagy, mint az a mocskos apád, hazudtok, loptok, csaltok!” A DK azt viszont tagadja, hogy Visontai tagja lenne a pártnak. Korábbi felvételeinkből viszont kiderül, a férfi rendszeresen rendezői feladatokat is ellátott Gyurcsányék rendezvényein.

„Tűnjél el az életből te hazug disznó, olyan vagy, mint az a mocskos apád, hazudtok, loptok, csaltok!” – ezekkel a szavakkal fenyegette meg a Facebookon, a DK egyik tagja Zoltai Gusztáv lányát, Zoltai Andreát. Visontai Gábor Gyurcsány Ferenc pártjának rendezvényein, több alkalommal rendezőként volt jelen. Ennek ellenére Zoltai Andrea szintén a Facebookon arról érdeklődött, hogy a férfi tagja-e a DK-nak, mivel szerinte a férfi a Koppány Csoportnak is tagja. Zoltai Gusztáv lánya a csoportot szélsőjobbos csürhének nevezte. A Hír TV híradójának azt mondta, nem fél, és nem foglalkozik a DK-s politikus fenyegetésével.


A Demokratikus Koalíció alelnöke, Vadai Ágnes nem tagadta, hogy a férfi tagja a volt miniszterelnök pártjának, de a fenyegetéstől elhatárolódott. „Nem olvastam ezt a Facebook-bejegyzést, de én sem családon belüli, sem párton belüli, sem parlamenten belüli erőszaknak nem vagyon híve; a vak komondoros sztorikat sem kedvelem, ha van vita, azt értelmes párbeszéddel kell megoldani” – nyilatkozta a DK-alelnök.

Más DK-s politikusok sem szívesen emlékeznek arra, hogy Visontai rendszeresen ott van rendezvényeiken.

„Ha bárki, bármelyik párt, demokratikus párt részéről, így nyilván a DK részéről is olyan dologra ragadtatja magát, amelyik nem összeegyeztethető más emberi méltóságának tiszteletével, akkor megteszi a lépést a Demokratikus Koalíció” – fejtette ki Kerék-Bárczy Szabolcs elnökségi tag, hozzátéve, hogy nem ismer ilyen nevű DK-tagot.

Kerestük Visontai Gábort is, de ez idáig nem sikerült elérnünk.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!