2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

A trónfosztott királyság

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Gyurcsányék a védőoltásokról is kamuznak

A Fidesz közleménye- reagálás Barkóczi Balázs (DK) nyilatkozatára,

  •  Gyurcsányék a védőoltásokról is kamuznak

Úgy látszik, hogy a baloldal nemcsak a védekezést akadályozza, hanem a védőoltások kapcsán is csak kamuzásra és politikai hangulatkeltésre képesek. Magyarország felkészült a védőoltásokra, a kormány 17,5 millió adag vakcinát már lekötött, és ahogy megérkeznek a gyógyszerhatóság által engedélyezett vakcinák, az oltási tervben meghatározott rend szerint megkezdődik a védőoltások beadása. Ha a Pfizer-vakcina jövő héten megkapja az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) engedélyét és a vakcina megérkezik Magyarországra, akkor már december végén megkezdődhet az egészségügyi dolgozók oltása, erre a célra már ki vannak jelölve a kórházi oltópontok. A lakosság tömeges oltása 2021-ben indulhat meg, az Operatív Törzs ehhez is minden szükséges előkészületet megtesz. Ha Gyurcsányékon múlt volna, a járvány már rég elszabadult volna és oltóanyagot se lehetett volna beszerezni, ugyanis semmilyen a védekezéshez szükséges intézkedést és forrást nem szavaztak meg, kezdettől csak akadályozzák a védekezést.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz

 

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony könnyen megoldhatná a budapesti helyzetet

Karácsony könnyen megoldhatná a budapesti helyzetet

A Kúriánál pattog a labda, Karácsony Gergely és Vitézy Dávid is beadta kérelmét. Pedig a főpolgármesternek lenne erre egy egyszerűbb lehetősége is. Akár le is mondhatna, és akkor egyértelműen új választást kellene kiírni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!