2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Gyurcsány szerint verőlegényekkel nem lehet demokráciát teremteni

Verőlegényekkel nem lehet demokráciát építeni, inkább beszélgetni kell egymással - ezt Gyurcsány Ferenc mondta egy tegnapi szombathelyi utcafórumon, ahol Czeglédy Csabával kampányolt. A DK elnöke a határon túli magyarokat támadta. Arról beszélt, hogy csak azért nem venné el a határon túliak szavazati jogát, mert a többi ellenzéki párt nem értene vele egyet.

  • Gyurcsány szerint verőlegényekkel nem lehet demokráciát teremteni

A hatmilliárd forintos költségvetési csalással vádolt, korábban pedig adócsalásért jogerősen elítélt Czeglédy Csabával kampányolt Gyurcsány Ferenc Szombathelyen. A jelölt méltatása mellett a DK elnöke ismét a határon túli magyarokat támadta.

Gyurcsány megjelent hívei lelkes tapssal reagáltak. Bár a DK elnöke elismerte, hogy pártja ezzel az állásponttal egyedül van az ellenzéki koalícióban.

A 2006-ban rohamrendőröket a tüntetők ellen vezénylő Gyurcsány végül békés üzenetet osztott meg a szavazóival. 

Gyurcsány Ferenc országjárásain az utóbbi hetekben többször jelentek meg őt bíráló tüntetők. Két hete Dunaújvárosban fajult tettlegességig a két tábor vitája, a DK-s szimpatizánsok egy táblát tartó tüntetőre támadtak, kitépték a kezéből a molinót, eltörték a szemüvegét, egy idős nő pedig a botjával ütötte.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth Kevin saját bevallása szerint ezerszer vagy kétezerszer visszanézte már a skótok elleni utolsó csoportmérkőzésen a századik percben rúgott gólját, mellyel a magyar labdarúgó-válogatott megőrizte továbbjutási esélyét a németországi Európa-bajnokságon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!