2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 11:05

Belföld

Gyurcsány: Nem ad tanácsot az Altus Brüsszelnek

Nem ad tanácsot Magyarországgal kapcsolatban Brüsszelnek Gyurcsány Ferenc vagyonkezelő cége, az Altus – mondta a volt miniszterelnök egy kőbányai kampányfórumon a Hír TV-nek.

Az ellenzéki politikus kizárólagos tulajdonában lévő társaságot Gyurcsány Ferenc felesége vezeti. Dobrev Klára a napokban azt nyilatkozta a Hvg.hu-nak, hogy a hasonló vállalkozások közül nekik van a legnagyobb keretszerződésük az Európai Bizottsággal. Az uniós testület pályázatok, beruházások utólagos ellenőrzésére, vagy előzetes felmérésére írta ki a tanácsadói pályázatot, amelyet egy nemzetközi cégcsoport nyert el, a konzorcium egyik tagja az Altus. Jelenleg négy fejlesztést vizsgálnak.

– A négynek a keretösszege lehet olyan 1,5 millió euró, egyesével 3-400 ezer eurós pályázatok, azaz körülbelül 100 millió forintnyiak. Úgy kell elképzelni, hogy megjelenik a konkrét pályázat, összeállnak a csapatok; mi koordináljuk és a végén eldöntik, hogy ebből a négyből melyik munkát, melyik csapat végzi el. Nagyon remélem, hogy sikeresek leszünk, ez nagy dolog egyébként. Klárának abban igaza van, hogy ilyen típusú megbízást magyar vezetéssel még senki nem nyert meg – jelentette ki Gyurcsány Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Lelepleződött Magyar Péter

Lelepleződött Magyar Péter

Magyar Péter hazudott – írja az Origo. Nem a párt neve miatt választotta a Tisza Pártot, hanem mert pontosan ismerte őket. Az összekötőkapocs pedig a piramisjátékért 4 évig börtönben ült anyós jelölt volt. S. Máriának ugyanis ugyanebben a piramisjátékban bűntársa volt a Tisza Párt alapítója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!