2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Gyurcsány Ferenc legújabb kirohanása

Az Orbán-kormány családpolitikáját bírálta legutóbbi facebookos kirohanásában Gyurcsány Ferenc: azt írta, hogy régen született olyan kevés gyermek Magyarországon, mint ezekben az években.

  • Gyurcsány Ferenc legújabb kirohanása

A Magyar Nemzet hozzá teszi, hogy a legnagyobb családvédelmi szervezetek szerint ez csúsztatás, hiszen a születések számának alakulásában a korábbi, baloldali kormányok megszorító intézkedéseinek is jelentős szerepük van. Az elmúlt 12 év politikájának, a családoknak járó anyagi támogatásoknak és az erkölcsi megbecsülésnek köszönhetően most sokkal nagyobb a gyermekvállalási kedv, így a termékenységi ráta is 1,23- századról 1,59- századra emelkedett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!