2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Guruló dollárok

A Panama-aktákban is felbukkan a Gyurcsány–Bajnai-féle hálózat egyik kulcsfigurája - írja a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja: a Datadat cégháló tulajdonosi körébe bevontak egy budapesti ügyvédet, akinek egyik cége érintett az elhíresült nemzetközi adócsalási botrányban. A HírTV néhány napja felkutatta a Bajnai Gordon-féle Datadat elrejtett könyvelőirodáját egy borsodi kis faluban Szegiben. Ugyanitt van a Gyurcsány-párt brüsszeli képviselőinek kifizetőhelye is. A NAV már két házkutatást is tartott a DatAdat-ügyben. Márki-Zay Péter pedig korábban arról beszélt, hogy a Bajnai-cég is kapott abból a kétmilliárd forintból, amellyel Amerikából pénzelték a baloldal választási kampányát. Az Index szerint a DatAdat-cégcsoport mögött olyan üzleti körök is állhatnak, amelyek arra szakosodtak, hogy elrejtsék bizonyos cégek finanszírozói hátterét.

  • Guruló dollárok

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!