2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Gulyás: Várható volt, hogy a baloldal felhasználja az ügyet Brüsszelben

Az Index főszerkesztőjének eltávolításába és az újságírók felmondásába a kormánynak nincs lehetősége beleszólni - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth Rádióban. Gulyás Gergely leszögezte, ha ezt megtennék, az akkor sérülne a sajtószabadság. A tárcavezető hozzátette, ettől függetlenül számítani lehet arra, hogy az ügyet a baloldal fel fogja használni a kormány ellen Brüsszelben

  • Gulyás: Várható volt, hogy a baloldal felhasználja az ügyet Brüsszelben

Azoknak a vitának, amelyek az EP-ben folynak egyetlen célja van, hogy ne kereszténydemokrata polgári kormány kormányozza az országot és semmiképpen ne Orbán Viktor vezesse ezt a kormányt. Ezért természetesen bármilyen hazugságot, koholt vádat az elmúlt 10 évben is ennek a célnak a szolgálatába rendelte, nyilván ez most is így lesz. Ettől még ha valakit érdekelnek a tények - általában nem az EP-ben dolgoznak, akik ebbe a körbe tartoznak - de ha mégis valakit érdekelnek a tények, akkor azért azt látni kell, hogy ebben az öngyilkosságban, belső baloldali leszámolásban eddig senkinek a neve nem hangzott el, aki bármilyen formában az elmúlt évtizedekben a jobboldali kereszténydemokrata újságíráshoz lett volna köthető – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

KAPCSOLÓDÓ: 

Troll: Ez egy undorító politikai játszma

Indexes korrupcióra utalt az igazgatósági elnök

Publi Cafe: A kirúgott főszerkesztő napi szinten be volt kötve a DK-hoz

Címlap: Visszás, hogy a független sajtóért tartott tüntetésen pártzászlókkal vonulnak föl

Bodolai László: Juhász Péternek befolyása volt az Indexben

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!